Deel deze campus
Deel deze campus: via Facebook Deel deze campus: via Twitter Deel deze campus: via Linkedin Deel deze campus: via Google+

Flexibele Campus

Middelburg

Het kan voorkomen dat er geen beschikbare kamers meer zijn op de hoofdcampus locaties: Koestraat, J. Roggeveenhof, Bachtensteene en Bagijnhof. Je krijgt dan een kamer toegewezen in een flexibele locatie tot er een kamer vrij komt op een hoofdcampuslocatie. Je woont hier dus maar tijdelijk. Villex heeft flexibele locaties aan de Nieuwe Haven, Zuidsingel en Hof van St. Pieter. Ook deze kamers bevinden zich nabij de universiteit en het centrum.

 • Afstand tot centrum: 0-500m
 • Afstand tot supermarkt: 0-500m
 • Afstand tot station: 0-500m
 • Afstand tot strand: 9km
+ Lees volledige omschrijving - Sluit
Registreer direct
 • Flexibele Campus - Middelburg | Nieuwe Haven
  Nieuwe Haven
 • Flexibele Campus - Middelburg | Zuidsingel
  Zuidsingel
 • Flexibele Campus - Middelburg | Hof van Sint Pieter
  Hof van Sint Pieter
prijs
Prijs p/mnd
€ 216-480
oppervlakte
Oppervlakte
14-60
badkamer
Badkamer
Gedeeld/zelfstandig
kamers
Ruimtes
63
interieur
Interieur
Gestoffeerd
keuken
Keuken
Gedeeld / privé
interieur Appartementen
Nieuwe Haven: Aan de Nieuwe Haven bevindt zich een monumentaal pand met mooie studio's gelegen in het centrum. De studio's variëren in oppervlakte van 30m2 tot 55m2 en hebben een eigen keuken en badkamer.
Zuidsingel: de studio's aan de Zuidsingel zijn in vergelijking met de studio's aan de Nieuwe Haven meer zelfstandige woningen met een portiek. De studio's zijn voorzien van eigen badkamer en keuken tussen de 28m2 en 60m2.
Hof van Sint Pieter: Dit is een aaneengeschakelde woning met kamers. Je deelt de badkamer en keuken met medebewoners. De kamers zijn tussen de 14m2 en 23 m2 groot.

 

schoonmaak Faciliteiten

Nieuwe Haven: in dit monumentale pand zijn studio's gemaakt. Er zijn geen wasmachine aansluitingen in de studio's maar wel in het pand. Het is niet vanzelfsprekend dat er een wasmachine is, hier draag je zorg voor met medebewoners.
Zuidsingel: in de Zuidsingel heeft iedere woning een aparte wasmachine aansluiting. Je moet zelf voor een wasmachine zorgen. Dit is de enige locatie waar je zelf moet zorgen voor aansluiting van elektra, gas, water en licht. Wij kunnen jou hierbij helpen, mocht je dat willen.
Hof van Sint Pieter: in deze flexibele locatie heb je een eigen kamer, maar deel je de voorzieningen. Je zorgt voor een wasmachine samen met medebewoners. Sanitaire voorzieningen deel je, net als de keuken. Ook zijn er gemeenschappelijke leefruimtes. In alle woonruimtes van de Nieuwe Haven, Zuidsingel, Hof van Sint Pieter is er CampusNet internet en kabel televisie.

service Schoonmaak
De schoonmaak van je kamer is niet bij de service inbegrepen. De glasbewassing wordt gedaan door professionele glazenwassers. De gemeenschappelijke ruimtes worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De kosten van de glasbewassing en de schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten.
faciliteiten Kamers

Nieuwe Haven: De huurprijs voor een studio aan de Nieuw Haven begint bij €389,- per maand. De grootste studio kost €440,- per maand. Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen.
Zuidsingel: De prijzen voor een studio aan de Zuidsingel variëren van €389,- tot €480,- per maand. Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen.
Hof van Sint Pieter: de prijs voor een kamer begint bij €216,- per maand, de huurprijs voor de grootste kamer van 23m2 bedraagt €366,- per maand. Omdat het kamers zijn met gedeelde voorzieningen is het helaas niet mogelijk huurtoeslag aan te vragen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten en bijdrages. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huren omhoog mogen. De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. Wil je informatie over de totstandkoming van de huurprijs? Klik dan hier. 

tarieven Servicekosten
Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. Bekijk hier de servicekosten per flexibele locatie.
plattegrond Plattegronden Zuidsingel
Registreer in 5 makkelijke stappen
 • registreer stap1 stap 1Registreren
 • intake stap2 stap 2Intake*
 • upload bestanden stap3 stap 3Uploaden
 • tekenen stap4 stap 4Tekenen
 • intrekken stap5 stap 5Intrekken
lijn stap1
Stap 1:Registreren
Registreer hier je persoonlijke gegevens. Na registratie ontvang je een e-mail met je wachtwoord en en uitleg hoe je kan inloggen op MyVillex. Op MyVillex kan je aangeven wat je voorkeuren zijn op gebied van ruimtes.

*Ben je een UCR student? Dan is stap 2 niet van toepassing voor jou.
Registreer hier!
Beschikbaar via Villex Middelburg
foto
Talisa le Conté
Consulent wonen
Mail ons over Flexibele Campus - Middelburg Mail: talisa@villex.nl
Bel ons over Flexibele Campus - Middelburg088-5320000