Deel deze campus
Deel deze campus: via Facebook Deel deze campus: via Twitter Deel deze campus: via Linkedin Deel deze campus: via Google+

Bagijnhof Campus

Middelburg
Bagijnhof is de oudste campus locatie en heeft 180 studentenkamers. De campus heeft een ideale ligging middenin het centrum van het gezellige Middelburg en ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de Universiteit. De kamers zijn verdeeld over meerdere huizen, in deze campus deel je voorziening als badkamer en keuken met medestudenten. Voor een uitgebreide omschrijving, prijzen en servicekosten kun je naar beneden scrollen.

Gepland onderhoud:
Schilderwerk volledig gebouw: 2018
Vervangen wand en vloerbekleding: 2018

 • Afstand tot centrum: 0,6 km
 • Afstand tot supermarkt: 1 km
 • Afstand tot station: 1,1 km
 • Afstand tot strand: 9 km
+ Lees volledige omschrijving - Sluit
Registreer direct
 • Bagijnhof Campus - Middelburg |
 • Bagijnhof Campus - Middelburg |
 • Bagijnhof Campus - Middelburg |
prijs
Prijs p/mnd
€ 200
oppervlakte
Oppervlakte
10-20 m2
badkamer
Badkamer
Gedeeld
kamers
Ruimtes
180
interieur
Interieur
Gestoffeerd
keuken
Keuken
Gedeeld
interieur Appartementen
Bagijnhof staat bekend om zijn gezellige etentjes, spontane feestjes en gezamenlijke huiswerksessies. De campus is opgedeeld in meerdere huizen. In elk huis is ruimte voor 10 tot 16 studenten. Omdat de kamers geen eigen keuken hebben, wordt de gemeenschappelijke keuken goed gebruikt! Gerechten van over der hele wereld worden hier gemaakt. Wonen in de Bagijnhof betekent wonen in een internationale community. Je krijgt een kamer zonder voorzieningen.
schoonmaak Faciliteiten
Je hebt een eigen kamer en deelt de woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen met je medestudenten. Alle kamers hebben een eigen wastafel. In alle kamers kun je gebruik maken van internet door CampusNet en heb je een aansluiting voor digitale televisie. In de gangen zijn wasmachines aanwezig voor gezamenlijk gebruik.
service Schoonmaak
De schoonmaak van je kamer is niet bij de service inbegrepen. De glasbewassing van de Bagijnhof wordt gedaan door professionele glazenwassers. De gemeenschappelijke ruimtes worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De kosten van de glasbewassing en de schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten. Klik hier voor het schoonmaakrooster.
faciliteiten Kamers
De kamers hebben verschillende oppervlaktes. De huurpijzen liggen tussen de  €189 en €293,- per maand exclusief servicekosten en bijdrages. De grootste kamer is 40m2.  Dit is de prijs die is vastgesteld per juli 2016. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huren omhoog mogen. De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor een kamer in de Bagijnhof. Wil je informatie over de totstandkoming van de huurprijs? Klik dan hier.
tarieven Servicekosten

Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. De bijkomende servicekosten van de Koestraat campus bedragen €124,- per maand. Lees hier hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

plattegrond Plattegrond
Registreer in 5 makkelijke stappen
 • registreer stap1 stap 1Registreren
 • intake stap2 stap 2Intake*
 • upload bestanden stap3 stap 3Uploaden
 • tekenen stap4 stap 4Tekenen
 • intrekken stap5 stap 5Intrekken
lijn stap1
Stap 1:Registreren
Registreer hier je persoonlijke gegevens. Na registratie ontvang je een e-mail met je wachtwoord en en uitleg hoe je kan inloggen op MyVillex. Op MyVillex kan je aangeven wat je voorkeuren zijn op gebied van ruimtes.

*Ben je een UCR student? Dan is stap 2 niet van toepassing voor jou.
Registreer hier!
Beschikbaar via Villex Middelburg
Deze campus wordt je aangeboden door het Villex kantoor in Middelburg. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
foto
Talisa le Conté
Consulent wonen
Mail ons over Bagijnhof Campus - Middelburg Mail: talisa@villex.nl
Bel ons over Bagijnhof Campus - Middelburg088-5320000