Jouw kamer

Voorkeur campus en/of kamer

Zodra je het aanmeldformulier invult op onze website, zie je dat je een voorkeur van campus kunt doorgeven waar je het liefst zou willen wonen. Is dit een garantie dat je in deze campus wordt geplaatst? Nee, helaas niet. Wij hanteren hier 'wie er het eerst komt, wie er het eerst maalt', zorg dus dat je snel het aanmeldformulier invult en de gevraagde documenten upload! Daarnaast hebben onze huidige bewoners die een verhuisverzoek indienen naar een andere campus voorrang op de nieuwe studenten.

Oplevering kamer


UCR studenten

Ga je verhuizen? Dan verwachten wij dat je de kamer schoon, leeg en onbeschadigd weer oplevert. Constateren wij dat er iets mis is met je kamer, dan krijg je 48 uur om de aangegeven punten op te lossen. Indien het je niet lukt de kamer op te leveren volgens afspraak, zijn wij helaas genoodzaakt de gemaakte kosten voor het herstel op jou te verhalen.

Reguliere huurder

Vanaf het moment dat je je woonruimte bij Villex opzegt zal er een einddatum worden afgesproken met de opzegtermijn in acht nemend. Op die dag zal de uitcheck plaatvinden waar gecheckt wordt of de woonruimte conform afspraak is opgeleverd. Is dit niet voldoende, dan krijg je een officiële waarschuwing. Heb je na deze officiële waarschuwing de aangegeven punten niet aangepast? Dan zullen wij zorgdragen voor herstel, hier zijn echter wel kosten aan verbonden.

Controles

Villex loopt regelmatig jouw campus binnen om te kijken of de boel er netjes bij staat. Voor jezelf, je medebewoners en Villex is het fijn om de leefomgeving schoon en opgeruimd te houden.

Bekijk hier de General Terms and Conditions for Student Accommodation