Maatregelen Coronavirus

Gezien de voorzorgsmaatregelen die genomen worden in Nederland tegen het coronavirus willen wij jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop stellen.
Iedereen met milde klachten zoals: hoesten, verkoudheid, keelpijn of koorts wordt geacht thuis te blijven. Als je één of meerdere van deze klachten hebt verzoeken wij jou de afspraak te annuleren. Andersom geldt: Villex medewerkers werken ook niet bij één van deze klachten.

Samen zijn we verantwoordelijk om verdere verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom zullen wij zoveel mogelijk fysieke afspraken veranderen in telefonische- of Skype afspraken, met een aantal uitzonderingen zoals bezichtigingen en in- en uitchecks. Tijdens deze afspraken nemen wij alle maatregelen om hygiënisch te werken om besmettingen te voorkomen.

Dit merk je aan:

  • Dat wij geen handen schudden tijdens de afspraak.
  • Tijdens bezichtigingen: ga je alleen de woning bezichtigen. In gevallen van groepsbezichtigingen gaat dit één voor één. Villex zal buiten wachten en is uiteraard beschikbaar voor vragen na de bezichtiging, hierbij houden we gepaste afstand.
  • Incheck/ sleuteloverdracht: de inchecks zijn verplaatst van kantoor naar de woon- werklocatie en wordt beknopter uitgevoerd. De sleutel en het brandpreventiepakket worden overhandigd. Er vindt geen uitgebreide rondleiding plaats.
  • Uitcheck/ oplevering: verlaat je je ruimte? Zorg dat de ruimte volgens de regels en afspraken is opgeleverd en doe de sleutels bij ons door de brievenbus op kantoor in een envelop met je adres erop.

Wil je je afspraak annuleren of heb je vragen? Bel dan 088-5320000. Telefonisch blijven wij goed bereikbaar!