Deel deze campus
Deel deze campus: via Facebook Deel deze campus: via Twitter Deel deze campus: via Linkedin Deel deze campus: via Google+

Koestraat Campus

De koestraat vormt het hart van het studentenleven. Dit gebouw met 4 etages telt maar liefst 120 kamers. De ligging is perfect. Je kunt vanuit je raam bij de supermarkt naar binnen kijken en de Universiteit is op 6 minuten loopafstand. Vanaf de bovenste verdieping heb je een schitterend uitzicht over de stad. De kamers variëren in oppervlakte (14m2 – 35m2) en prijs. Voor een uitgebreide omschrijving, prijzen en servicekosten kun je naar beneden scrollen.

Gepland onderhoud:
Renovatie liften: najaar 2018
Vervanging rookmelders: 2019

 • Afstand tot centrum: 0,45 km
 • Afstand tot supermarkt: 0,18 km
 • Afstand tot station: 0,75 km
 • Afstand tot strand: 9 km
+ Lees volledige omschrijving - Sluit
Registreer direct
 • Koestraat Campus - |
 • Koestraat Campus - |
 • Koestraat Campus - |
 • Koestraat Campus - |
prijs
Prijs p/mnd
€ 301
oppervlakte
Oppervlakte
14-35
badkamer
Badkamer
Privé
kamers
Ruimtes
120
interieur
Interieur
Gestoffeerd
keuken
Keuken
Privé
interieur Appartementen en interieur
Van de 120 kamers zijn er 8 tweepersoonskamers in de Koestraat campus. De meeste kamers zijn 21,5m2. De kamers op de hoogste verdieping hebben een mooi uitzicht over de stad. Alle kamers in de Koestraat campus hebben een eigen badkamer voorzien van douche met toilet en een eigen keuken. De keuken is voorzien van kastjes, gootsteen en aanrecht. Keukenapparatuur zoals bijvoorbeeld een koelkast is niet aanwezig (mits de vorige student deze heeft achtergelaten).
schoonmaak Faciliteiten
In alle kamers kun je gebruik maken van internet door CampusNet en heb je een digitale televisie aansluiting. Elke etage heeft een eigen woonkamer die is ingericht voor gemeenschappelijk gebruik. Je kunt deze ruimtes gebruiken voor etentjes, kleine feestjes of gewoon om te ontspannen. In de Koestraat is een lift aanwezig. Op elke verdieping vind je een wasruimte. Je kunt je fiets kwijt in de fietsenstalling voor de deur. Een fijne extra bijkomstigheid, de supermarkt is aan de overkant van de straat!
service Schoonmaak
De schoonmaak van je kamer is niet bij de service inbegrepen. De glasbewassing van de Koestraat wordt gedaan door professionele glazenwassers. De gemeenschappelijke ruimtes worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De kosten van de glasbewassing en de schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten. Klik hier voor het schoonmaakrooster. 
faciliteiten Kamer
De oppervlaktes van de kamers variëren van 18m2 tot ongeveer 40m2. De meeste kamers zijn 21.5m2, de huurprijs hiervoor bedraagt tussen de €295,- en €403,- per maand exclusief servicekosten en bijdrages. Dit is de prijs die is vastgesteld per juli 2018. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huren omhoog mogen. De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. Van een enkele kamers is de huurprijs wat hoger dit heeft te maken met de oppervlakte en voorzieningen. De maximale huurprijs voor een kamer in de Koestraat bedraagt €407,-. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor een 2 persoonskamer. Wil je informatie over de totstandkoming van de huurprijs? Klik dan hier.
tarieven Servicekosten

Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. De bijkomende servicekosten van de Koestraat campus bedragen €108,62,- per maand. Lees hier hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

plattegrond Plattegrond
Registreer in 5 makkelijke stappen
 • registreer stap1 stap 1Registreren
 • intake stap2 stap 2Intake*
 • upload bestanden stap3 stap 3Uploaden
 • tekenen stap4 stap 4Tekenen
 • intrekken stap5 stap 5Intrekken
lijn stap1
Stap 1:Registreren
Registreer hier je persoonlijke gegevens. Na registratie ontvang je een e-mail met je wachtwoord en en uitleg hoe je kan inloggen op MyVillex. Op MyVillex kan je aangeven wat je voorkeuren zijn op gebied van ruimtes.

*Ben je een UCR student? Dan is stap 2 niet van toepassing voor jou.
Registreer hier!
Beschikbaar via Villex Middelburg
Deze campus wordt je aangeboden door het Villex kantoor in Middelburg. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
foto
Talisa le Conté
Consulent wonen
Mail ons over Koestraat Campus - Mail: talisa@villex.nl
Bel ons over Koestraat Campus - 088-5320000