Deel deze campus
Deel deze campus: via Facebook Deel deze campus: via Twitter Deel deze campus: via Linkedin Deel deze campus: via Google+

Bachtensteene Campus

Middelburg
Dit voormalig verzorgingstehuis is een campuslocatie met 120 kamers en is direct gelegen naast de Universiteit in het oude centrum van Middelburg. Alle kamers in de Bachtensteene campus hebben een eigen badkamer voorzien van douche met toilet en keuken. Voor een uitgebreid 5 gangen diner kun je gebruik maken van de grote gemeenschappelijke keuken. De Bachtensteene heeft zowel 1 als 2 persoons appartementen die variëren in oppervlakte en prijs. Voor een uitgebreide omschrijving, prijzen en servicekosten kun je naar beneden scrollen.
 • Afstand tot centrum: 0,3 km
 • Afstand tot supermarkt: 0,65 km
 • Afstand tot station: 0,75 km
 • Afstand tot strand: 7,6 km
+ Lees volledige omschrijving - Sluit
Registreer direct
 • Bachtensteene Campus - Middelburg |
 • Bachtensteene Campus - Middelburg |
 • Bachtensteene Campus - Middelburg |
prijs
Prijs p/mnd
€ 302
oppervlakte
Oppervlakte
20-63 m2
badkamer
Badkamer
Privé
kamers
Ruimtes
120
interieur
Interieur
Gestoffeerd of kaal
keuken
Keuken
Privé
interieur Appartementen & interieur

Alle 1 persoons appartementen zijn voorzien van een slaapkamer en een badkamer met toilet, wastafel en douche en eigen keuken. De keuken is voorzien van kastjes, gootsteen en aanrecht. Keukenapparatuur zoals koelkast is niet aanwezig (tenzij de vorige student dit heeft achtergelaten). De kamers variëren in oppervlakte en kunnen tussen de 20m2 en 35m2 zijn. Er zijn 5 kamers die beschikken over een balkon. Voor de inrichting dien je zorgdragen voor je eigen meubels.

schoonmaak Faciliteiten

De Bachtensteene heeft 4 verdiepingen. Op de begane grond en eerste verdieping zijn er gemeenschappelijke ruimtes. Hier zijn zitgedeeltes gecreëerd waar je allemaal gebruik van mag maken en samen kunt relaxen. De grote gemeenschappelijke keuken bevindt zich ook op de begane grond. Op elke verdieping is een wasruimte ingericht. Alle kamers beschikken over internet door CampusNet.

service Schoonmaak

De schoonmaak van je eigen kamer is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen. De glasbewassing van de Bachtensteene wordt gedaan door professionele glazenwassers. De gemeenschappelijke ruimtes worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De kosten van de glasbewassing en de schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten. Klik hier voor het schoonmaakrooster.

faciliteiten Kamers

Je woont in de Bachtensteene vanaf € 301,43 per maand, dit is de prijs per juli 2018. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huren omhoog mogen. De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. De meeste kamers kosten tussen €301,43 en €329,- per maand. Een enkele kamer heeft een huurprijs hoger dan €349,- met een maximale huur van €557,72 per maand. Alle kamers hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor een 2 persoonskamer. Wil je informatie over de totstandkoming van de huurprijs? Klik dan hier.

tarieven Servicekosten

Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. De bijkomende servicekosten van de Bachtensteene bedragen €138,11 per maand. Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

plattegrond Plattegrond
Bekijk hier de plattegronden van de campuslocatie:
Begane grond

1e verdieping
2e verdieping
3e verdieping
Registreer in 5 makkelijke stappen
 • registreer stap1 stap 1Registreren
 • intake stap2 stap 2Intake*
 • upload bestanden stap3 stap 3Uploaden
 • tekenen stap4 stap 4Tekenen
 • intrekken stap5 stap 5Intrekken
lijn stap1
Stap 1:Registreren
Registreer hier je persoonlijke gegevens. Na registratie ontvang je een e-mail met je wachtwoord en en uitleg hoe je kan inloggen op MyVillex. Op MyVillex kan je aangeven wat je voorkeuren zijn op gebied van ruimtes.

*Ben je een UCR student? Dan is stap 2 niet van toepassing voor jou.
Registreer hier!
Beschikbaar via Villex Middelburg
Dze campus wordt je aangeboden door het Villex kantoor in Middelburg. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
foto
Talisa le Conté
Consulent wonen
Mail ons over Bachtensteene Campus - Middelburg Mail: talisa@villex.nl
Bel ons over Bachtensteene Campus - Middelburg088-5320000